Hoe meld ik me aan?

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden voor begeleiding van Kick Zorggroep gaat snel en eenvoudig via het aanmeldformulierNa ontvangst van het volledig ingevulde formulier nemen wij contact met u op om de verdere procedure te bespreken.

Wil u zich aanmelden voor forensische zorg? Dan dient uw toezichthouder de aanvraag bij ons in te dienen. De verdere behandeling van uw aanvraag zal dan via uw toezichthouder lopen.

Zorg voor een beschikking

Om u aan te melden bij Kick Zorggroep heeft u een geldige beschikking/indicatie nodig. Uw behandelaar of huisarts kan u daarmee helpen, maar ook wij van Kick Zorggroep kunnen u hierin ondersteunen. Heeft u de beschikking al in uw bezit, dan kunt u op deze website het aanmeldformulier invullen. 

Intakegesprek

Wanneer wij het aanmeldformulier hebben ontvangen, nemen wij contact met u of uw behandelaar, toezichthouder of case manager op. Wij plannen dan samen een intakegesprek. Bij het gesprek zijn de trajectbegeleider en de coördinator zorg aanwezig. Uw verwijzer, een familielid of begeleider is ook van harte welkom. Tijdens het gesprek kunt u uw vragen stellen en wensen kenbaar maken. De intakefunctionaris van Kick Zorggroep geeft informatie op maat en zal u ook vragen stellen. Zo weten wij zeker dat wij al uw wensen en behoeften goed in beeld hebben.

Overeenstemming over de begeleiding, en dan?

Na het gesprek is het duidelijk op welke gebieden ondersteuning wenselijk is. U krijgt bericht van ons over het vervolg. Op het moment dat de ondersteuning en begeleiding daadwerkelijk start, stellen wij samen met u een persoonlijk zorgplan op. Daarin leggen wij uw persoonlijke doelen vast die richting geven aan de invulling van de begeleiding en ondersteuning van Kick Zorggroep. 

Vragen stellen of vrijblijvend advies

Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend advies of informatie? Wij helpen u graag verder. Via het contactformulier kunt u contact met ons opnemen of u kunt een mail sturen naar aanmelding@kickzorggroep.nl