Werken bij Kick Zorggroep

Waarom werken bij Kick Zorggroep?

Medewerkers zijn de kracht van onze organisatie. Daarom investeren wij in bevlogen en goed opgeleide medewerkers met de juiste competenties. Als werkgever bieden wij een collegiale werkomgeving met volop mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Het succes van onze organisatie staat of valt met de competenties van onze medewerkers. Op basis van de kernwaarden van onze organisatie hebben wij vier kerncompetenties voor al onze medewerkers opgesteld:

  • ben je klantgericht,
  • kun je samenwerken,
  • wil je jezelf ontwikkelen,
  • én ben je resultaatgericht?

Dan pas je bij ons!

Persoonlijke drijfveren vinden wij belangrijk

Bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers kijken wij – naast de vereiste opleiding – of jouw persoonlijke drijfveren en motivatie aansluiten bij onze organisatie. Het is ook mogelijk om tijdens de procedure een keer mee te lopen met een van de teams.

Blijven leren, blijven ontwikkelen

Wij stellen hoge eisen aan het professioneel handelen van onze medewerkers en aan de kwaliteit van de begeleiding. Wij investeren in jouw deskundigheid met een uitgebreid aanbod van (bij)scholing en cursussen. Om je kennis en expertise actueel te houden, bieden wij verschillende mogelijkheden voor verdieping of specialisatie. Zo zorgen wij ervoor dat je up to date blijft en jij jezelf door ontwikkeld.

Enthousiast geworden? Bekijk dan onze vacatures!