Wie zijn wij

Wie wij zijn

Kick Zorggroep staat voor “aansporing”, mensen op weg helpen naar een nieuwe toekomst. Kick Zorggroep is een nieuwe organisatie, maar niet nieuw in de zorg. Samen hebben de bestuurders meer dan 30 jaar ervaring in de zorg, zowel GZ, GGZ en forensische zorg. Door onze ruime ervaring in verschillende settingen hebben wij besloten om samen te werken om de dringende vraag van zorg op maat te leveren. Uit onze ervaring is gebleken dat er een groot te kort is om cliënten de zorg te bieden die ze hard nodig hebben, om terugval of verergering van de problematiek te voorkomen. Hierin herkennen en erkennen wij de maatschappelijke verantwoording die hiermee gemoeid gaat. Hart voor mens & maatschappij zijn onderwerpen die ons verbinden. Kick Zorggroep werkt daarbij nauw samen met onze netwerkpartners. 

Kick Zorggroep gelooft in ieders krachten en talenten en in de goedheid van ieder mens.

Historie

Kick Zorggroep is in oktober 2020 ontstaan door 3 gedreven collega’s die een goede samenwerkingsgeschiedenis hebben. Toen hun visie met betrekking tot de zorglevering afweek van de visie van de organisatie waar zij samen werkten, werd het idee geboren om het samen anders te gaan doen.   

 Zelfstandig en deskundig

Alle medewerkers van Kick Zorggroep bieden professionele, menselijke begeleiding met onze kernwaarden als leidraad. Ze zijn zeer betrokken bij het proces van cliënten. Ons werk kenmerkt zich door grote zelfstandigheid en zichtbaar vakmanschap. Onze expertise stelt ons in staat om de juiste ondersteuning aan te bieden en aansprekende resultaten te laten zien in wat wij doen. Wij motiveren de cliënt om de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling te verkennen en te benutten.

Vanzelfsprekend samenwerken met partners

Wij zijn ons er meer dan ooit van bewust dat wij onze dromen alleen kunnen realiseren in samenwerking met elkaar. Samenwerken met onze maatschappelijke partners is voor ons vanzelfsprekend. Ieder levert een bijdrage vanuit de eigen kerncompetentie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot aantoonbaar betere resultaten voor de cliënten. In samenspraak met elkaar zorgen wij voor zekerheid, stabiliteit en ontwikkeling. Ons aanbod aan zorgdiensten, faciliteiten en voorzieningen is uitgebreid. Elke partij in het zorgverleningsproces doet waar hij goed in is. De kwaliteit van zorg neemt hierdoor toe en de kosten nemen af omdat de zorgeffectiviteit toeneemt. De medewerkers van Kick Zorggroep zijn de verbindende schakel in de samenwerking. Ze faciliteren, regisseren, brengen krachten en mogelijkheden bij elkaar, delen hun visie en anticiperen daarop in de zorgverlening naar onze cliënten toe.